Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски изгледа мача на България

...
Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски изгледа мача на България
Коментари Харесай

Крушарски: Бербатов шеф на БФС? не, мерси

Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски изгледа мача на България с Англия от VIP-ложата в компания­та на своя другар Чавдар Цветков.

„ Вие какво сте очаквали от този мач? На какво от­горе може да се бо­рим с Англия. Мно­го сме надалеч от тяхното равнище. Яд ме е единствено, че в на­шия народен тим не видях малко повече агре­сия, мъжка игра и по-здраво стъпване на терена. Знаете, че в моя тим това е първото, на което държа. Футболистите трябваше да покажат хъс и ни­кой нямаше да ги упреква за нищо. Аз си мисля, че на­шият Карагарен можеше да изпъкне с сходни качества в този мач. Той е напористо момче и се хвърля самоуверено. След мача обаче се майтапих, че съм ядосан на Балъков не поради Бирсент, а тъй като не взе в състава Чаво и Гонзо. Те се надалеч по-големи мъжкари от тия на терена ", ко­ментира с усмивка колоритният футболен необут. Бизнес­менът взе отноше­ние и по тематиката с поисканата от пре­миера Бойко Бори­сов оставка на президента на БФС Борислав Михай­лов

„ Ако ще сменяме Михайлов с Бербатов, благодаря! Хората да си спомнят по какъв начин бе заменен Иван Славков преди време и какво беше положението на футбола ни при него и какво е в този момент. Боби най-малко беше до Ба­тето някоя и друга година и бе понаучил това-онова. Аз персонално към него не бих споделил неприятна дума. Хора, които не са давали пари за футбола, не могат да го ръководят. Стига с тия ле­генди и ветерани, дето вършат школи, с цел да прибират пари от такси. Трябва различен метод. Казах го и преди време - идващият президент на БФС би трябвало да е човек с опит като управител. Който е управлявал хора и е носил отговорност. Не ни трябват някогашни футболисти в ръководството ", безапелационен е биз­несменът и призна, че от трибуните не е чул нищо смуща­ващо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР