Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски е дал съгласието си

...
Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски е дал съгласието си
Коментари Харесай

Локомотив се подсилва с двама нови

Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски е дал единодушието си пред Бруно Акрапович в отбора да бъдат привлечени още двама нови футболисти, с цел да се ускори конкуренцията. Треньорът работи интензивно по намирането на още един вътрешен халф и десен халф-бек. Изкаралият проби при започване на седмицата немец с португалски корени Ридел Монтейро не е оправдал упованията. Той си е отпътувал в сряда, а през вчерашния ден Бруно Акрапович му се е обадил, с цел да му каже окончателното си решение, че няма да го притегли на " Лаута ", оповестява " Меридиан мач ".

" Момчето има качества и сигурно може да играе с триумф в българското състезание, само че сега аз разполагам с задоволително варианти на тази позиция. За да вземем нов той в действителност би трябвало да е с висока класа ", разяснява Акрапович. Треньорът е имал набелязан вид, само че преди дни той е подписал с тим от трета дивизия на Италия, където ще получава по 6000 евро на месец. В момента на " Лаута " бюджетът не разрешава сходни хонорари и Бруно ще би трябвало да откри нужния му футболист на най-малко двойно по-ниска цена. Той ще би трябвало да е опция на Петър Витанов, чието неявяване бе основно при загубата от Черно море на " Тича ".

За дясната зона след напускането на Абделхаким Буна сега няма действителна опция на Карагарен. По другия фланг с изключение на Чико Цветанов може да бъде употребен и Йосип Томашевич, а през есента се чака и завръщането на нигериеца Мустафа Абдулахи.
 Локомотив (Пловдив) благодари на почитателите
Локомотив (Пловдив) благодари на почитателите

Вижте какво написаха от клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР