Собственикът на Ливърпул Джон Хенри обяви колко е горд след

...
Собственикът на Ливърпул Джон Хенри обяви колко е горд след
Коментари Харесай

Собственикът на Ливърпул: Всеки ден се будя и знам, че сме шампиони

Собственикът на Ливърпул Джон Хенри разгласи какъв брой е горделив след невероятната календарна година, обвързвана с настоящия първенец на Англия. „ Червените” сложиха завършек на 30-годишното очакване и завоюваха купата в Англия, а преди този момент завоюваха Шампионската лига, Суперкупата на Европа и Световното клубно състезание за последните два сезона.

„ Мина доста време. Гледах по какъв начин Юрген еволюира прочувствено нашия клуб и това бяха невероятни 10 години. Искам да кажа на почитателите ни, че това очакване беше дълго, само че в този момент би трябвало да честваме. Усеща се като подарък. Всеки ден се събуждам и знам, че сме първенци. Така желая и да са почитателите ни, знаейки какво постигнахме в Европа и Англия. Надявам се да сте горди, колкото и аз.

Фактът, че сме първенци на Англия, на Европа, на света, а също по този начин и със Суперкупата на Европа е неповторим за организацията и играчите. Да бъдем въвлечени в този триумф беше главната концепция за нас, когато взехме решение да поемем акциите на клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР