Собственикът на Левски Васил Божков обяви на пресконференция, че ако

...
Собственикът на Левски Васил Божков обяви на пресконференция, че ако
Коментари Харесай

Божков: Ако одържавят лотарията, не мога да издържам Левски, готов съм да остана, но не виждам смисъл

Собственикът на Левски Васил Божков разгласи на конференция, че в случай че лотарията се одържави, той няма да има опция да финансира клуба. Босът на сините твърди, че бил подготвен да остане отпред и при този вид, само че не виждал смисъл.

“Днес АДФИ излезе с изказване, че частните
лотарии не са спазили закона. Много от вас го интерпретират, че в случай че бил подобен, в случай че бил онакъв би трябвало да платим 210 млн. повече. Законът е подобен, какъвто е и ние сме платили всичко по закон. Много бързо интерпретирахте “те би трябвало да платят, укрили, неукрили”. Изявлението на организацията беше ясно и тъкмо.

Това е първото. Ние сме за правда. Тук има жестоко нарушаване на конституцията на България. Не може да се разсъжава по целенасоченост. Конституцията е върхован орган и би трябвало да се съблюдава. За здравето на нацията гледаме. Взимаме на един, а даваме на различен. Това ще помогне ли за здравето на страната?”, разяснява Божков, след което отговори по следния метод на въпрос дали ще има митинг на почитателите.

“Феновете са тук, попитайте ги дали ще блокират София. Аз беседвам с тях единствено за бъдещето на Левски. Информирал съм ги за следствията. Ако одържавят
лотарията, няма да имам опция да финансирам клуба. Иначе съм подготвен да остана отпред, само че не виждам смисъл. Сега слушам, че ще има среща сред почитателите, Красен Кралев и Бойко Борисов. Надявам се министър председателят да вземе вярно решение”, добави Васил Божков. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР