Собственикът на Левски Васил Божков е обещал финансова стабилност до

...
Собственикът на Левски Васил Божков е обещал финансова стабилност до
Коментари Харесай

Васил Божков е обещал финансова стабилност на Левски до лятото

Собственикът на Левски Васил Божков е заречен финансова непоклатимост до лятото. Това съобщи юристът на предприемача Боян Кайров в изявление за Гонг.

Един от най-богатите българи е със 7 обвинявания, измежду които за убийства, изнасилвания и рекети. В момента той е арестуван в ОАЕ и се работи по екстрадицията му, само че това може да отнеме време, написа gol.bg.

Причината е, че  хазартният необут е придoбил coбcтвeнocт зa 1 милиoн дирхaмa – мecтнa вaлутa . Пo зaкoнитe нa федералната монархия, по този метод Божков получава рeзидeнтcкa визa, т.е., протекция от локалните управляващи.

" Божков ми показа, че по един или различен метод, постоянно ще оказва помощ на Левски. Ако не той, това ще сторят негови дъщерни компании. Мисля, че до края на полусезона е намерил механизма клубът да бъде подсигурен. Иначе надали щяха да дойдат Симеон Славчев, Стайн Спирингс и Деян Лозев ".

" В живота има две сигурни неща – гибелта и налозите. Това, което имам като информация и чувство е, че до края на сезона Левски ще резервира статуса си на финансово постоянен клуб. Дори усещам, че тимът може да изненада конкуренцията със златен дубъл ", сподели Кайров.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако с
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР