Собственикът на Левски Васил Божков даде интервю пред “Свободна Европа”,

...
Собственикът на Левски Васил Божков даде интервю пред “Свободна Европа”,
Коментари Харесай

Божков: Помолих да ми дадат Левски, за да го спася, иначе изчезваше, както изчезна ЦСКА

Собственикът на Левски Васил Божков даде изявление пред “Свободна Европа”, в което приказва и за това по какъв начин се е стигнало до идването му на “Герена”.

На въпрос за какво след излизането си от ЦСКА е декларирал, че повече не желае да се занимава с футбол, а в този момент е решил да вземе Левски, той дава отговор: “Просто мина време и отново ми се дозанимава. Отборът щеше да изчезне, както изчезна ЦСКА, а на избран стадий от развиването си човек може да си разреши да прави положителни неща”, споделя Божков, който твърди, че никой не го е молил или принуждавал да поеме издръжката на сините, а е тъкмо противоположното.

“Аз помолих да го дадат, с цел да го спася. Не бях помолен да го взема, а желаех. Не знам кой и по какъв начин като е влизал в Левски му е потръгвал бизнесът, само че в един миг клубът бе заседнал в задължения и нямаше една стотинка, той беше банкрутирал де факто. Сега Левски е добре – няма отговорности, има средства да се развива. Щяхме да приключим и стадиона тази година. Ако имаме опция ще го създадем, в случай че нямаме – няма”, добавя Божков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР