Собственикът на Левски Спас Русев e твърдо решен да разреши

...
Собственикът на Левски Спас Русев e твърдо решен да разреши
Коментари Харесай

Легенда на Левски пред завръщане на Герена, за да реши проблемите с вратарите

Собственикът на Левски Спас Русев e твърдо решен да позволи вратарския проблем на " Герена ". Както е известно, клубът е доста покрай автограф с Николай Михайлов, който се чака да се завърне в родния си клуб 12 години след прехвърлянето си в Ливърпул. Това обаче няма да е единствената смяна, защото на мушката е попаднал и треньорът на вратарите Валентин Захариев. Времето на експерта изтича, като напълно скоро ще бъде сменен, научи Sportal.bg.

 Левски победи Черно море с 5:2 @@@
Слабите изяви на Божидар Митрев и Мартин Полачек разклатиха поста на треньора, само че представянето на Николай Кръстев в контролата с Монтана (2:3) преляло чашата. Така босът на " сините " към този момент е декларирал на основния скаут и спряган за предстоящ състезателен шеф Кирил Вангелов, че трябват моментални промени.
Шефовете на 26-кратните първенци не могат да повярват, че всичките им вратари вършат хлапашки неточности, играят без никакво самочувствие, а също по този начин не получават никакво разумно пояснение за това им положение от техния личен треньор, който беше упрекван преди време от Станимир Стоилов, че е нерешителен. Именно поради това ще бъде заменен.

 Наградиха 160-те най-заслужили @@@
Фаворит номер едно за поста е един от най-големите любимци на Сектор " Б " и почитателите на клуба - Димитър Иванов, научи Sportal.bg . 43-годишният някогашен вратар е левскар в дъното на душата си, като има 275 мача и 24 гола за клуба. Той е троент първенец и петкратен притежател на Купата на България със " сините ". Имащият 64 мача с националната фланелка на България софиянец изкара лиценз през последните години, защото вижда бъдещето си в треньорството.

 Церемония по награждаване на @@@
Той два пъти беше доста покрай контракт в Турция, само че най-после нещата не се получиха и в този момент е свободен. Международният опит, който е натрупал през кариерата в Левски и чужбина, както и манталитетът на победител и синя дух, който носи в сърцето си, го вършат главен любимец.

Единственото терзание може да бъде, че няма професионален треньорски опит, само че за един същински левскар, къде би било по-добро място от неговия дом, с цел да започва една нова случка.

 Левски - ЦСКА-София - Купа на България @@@
Както е известно, Иванков е най-резултатният европейски вратар във футбола. Той има 42 гола в кариерата си за елитни тимове, което е го прави четвърти за всички краткотрайна в историята (лидер е бразилецът Роджерио Сени - 131 гола, втори парагваецът Хосе Луис Чилаверт - 67 гола, а трети е мексиканецът Хорхе Кампос, който има 46 гола), само че няма нито един различен пазач от Стария континент с повече попадения от него.

Всичките голове на Иванков са от дузпи, като може Славиша Стоянович да го употребява и за това - да научи играчите му да бият 11-метрови наказателни удари, откакто пропуснаха над 10 през последната една година в публични мачове.

 Националите с първа подготовка в Правец @@@
Сред обсъжданите разновидности са и Любомир Шейтанов, който има голям опит, а в този момент е свободен. Бившият треньор на вратарите на националния тим е работил в Порт Бургас (1994-1995), Черноморец Бургас (1995-1997, 2000-2001, 2007-2014), Литекс (1997-1998), Левски (2000), Локомотив Пловдив (2001-2007), България (2007-2011, 2015-2016), Лудогорец (2015-2016) и Омония Никозия (2017-2018).
 Левски - Лудогорец 1:0 @@@
Няма да е огромна изненада, в случай че Славиша Стоянович, който също не е удовлетворен от представянето на вратарите, да предложи треньор от чужбина за този пост. Въпреки, че това е минимум евентуално, защото сърбинът желае да има българи в своя щаб и тим, които знаят какво е Левски. Той също обаче е наясно, че има крещяща потребност от експерт, който да дава отговор за вратарите, поемайки позиция и отговорност, и вкарвайки ги във форма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР