Собственикът на Левски Наско Сираков застана пред медиите преди старта

...
Собственикът на Левски Наско Сираков застана пред медиите преди старта
Коментари Харесай

Наско Сираков разкри бъдещето на Левски

Собственикът на Левски Наско Сираков застана пред медиите преди старта на подготовката на " сините " за новото състезание в efbet Лига. Той приказва и за селекцията на клуба.

" До края на тази седмица ще имаме повече изясненост. Изпратен ми бе документ от финансова институция, американска за вложения за над 150 милиона $. Като всички в тази страна и аз съм Тома Неверни. Даден е документа за инспекция. Надявам се до 2-3 дни да има повече изясненост по въпроса “.

" По значимото е капиталовите условия, които съм сложил за клуба и за първия тим да бъдат признати и да бъдат заложени в контракта. Дали ще бъде подписан е различен въпрос. Надявам се да имаме изясненост в идващите дни “.

" Срещал съм се Мъри няколко пъти. Станимир Стоилов е подготвен да се завърне в Левски, в случай че се случат нещата и се подпише този контракт. най-нормалното нещо е да желае да има явен небосвод пред тима. Не съм изгубил вяра, че ще се случат. Ако това стане имаме подготвеност за селекция и за треньор “.

" Имаме проект " Б ". При всички положения той се свързва със стягане на коланите и ограничения. По никакъв метод няма да го причиня и на себе си да се стигна до обстановки да лъжем футболисти, хората от администрацията, треньорите в школата. В околните 10 дни ще имаме подписани един или два нови рекламни спонсорски контракти. Те обаче няма да бъдат като проект " А ".

" Живко Атанасов е пуснал писмо до клуба, че си приключва контракта. Това е неговото право, както и на всички останали футболисти. В интерес на истина аз не съумях да им благодаря, защото те играха целия пролетен полусезон без да получават заплати. Затова и всеки може да реши какво е неговото бъдеще “.

Акциите са в клуба, както и книгата на акционерите. Имам сделка с него, с цел да се отпускат регулярно пари за клуба, целите ще са други. Преди 20 дни получихме лиценз, тъй че нямаме проблем, от мониторинг не се притестяваме, Левски е най-изрядният клуб писмено ", съобщи Сираков.

" Тези пари, които ще дойдат в началото ще ни оказват помощ да почистим огромна част от старите отговорности, да стартираме сезона и да създадем селекция. Ако и аз бях на конференцията, тя щеше да продължи 2 часа, оставих ви го да го разкъсате като чакали ", добави още Сираков.

" Членските карти нещата замряха поради справедливи аргументи, това беше пандемията, в този момент ще възстановим практиката да пътуваме из градовете, а за амонаментните карти ще започват продажбите от на следващия ден. Магазинът е сносно зареден. Разчитаме извънредно доста на това перо ", сподели още притежателят.

" До сряда ще имаме 100 %, американска банкова институция не дава такива документи под път и над път, това ми дава вяра. Той е единственият човек, който е показал интерес към акциите на тима ".

" Валери Божинов е решил да продължава с кариерата си, и поради отношението към клуба предходната година, лоялността му, му е разрешено да започва подготовка с тима ", сподели още Сираков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР