Собственикът на Левски - Наско Сираков увери, че отборът ще

...
Собственикът на Левски - Наско Сираков увери, че отборът ще
Коментари Харесай

Наско Сираков: Няма да ни бият като тъпани, с много пари също сме завършвали на седмо място

Собственикът на Левски - Наско Сираков увери, че тимът ще се пробва да играе печеливш и прелъстителен футбол, макар сериозното намаляване на неговите редици. Той увери, че Георги Тодоров ще остане треньор на " сините ". Голяма цел пред ръководството на Сираков също по този начин било да се промени характера на част от обезверените последователи на столичния гранд.
 Георги Тодоров изведе 21 футболисти на Левски на първата подготовка за новия сезон
Георги Тодоров изведе 21 футболисти на Левски на първата подготовка за новия сезон

Йоанис Каргас, Стайн Спирингс и Паулиньо са на линия

" Няма да ни бият като тъпани! Няма да е елементарно, само че ще вършим каквото е належащо. Само тимът може да върне почитателите и да изведе Левски от рецесията. През 2004 година, като писахме прословутия " План 2007 ", имахме отличен материал от 33 играчи, 90 % от които бяха национали. Ще действаме крепко, макар финансовата рецесия . Все отново и при златен дъжд Левски имаше непрекъснати провали. И с доста пари сме завършвали на 7-о място. Ще се опитаме с доста малко пари да бъдем прелъстителен тим за нашите последователи .
 Левски се разделя с Франко Мазурек по взаимно единодушие
Левски се разделя с Франко Мазурек по взаимно единодушие

Холмар се посочил на първата подготовка, Насиру се прибира на 22 юли от Швеция

В тези тежки времена това е доста почтено и почтено държание от страна на Георги Тодоров. Постоянно ме питат за треньор, само че аз въобще не мисля по този въпрос. Имам доста аргументи да се спра на Тодоров . Познаваме се от толкоз години, той доста добре знае условията ми и концепцията ми за играта, какви футболисти одобрявам и какъв жанр желая ".

Според него единият от сериозните проблеми е, че има извънредно обезверена маса от почитатели. И напомни, че през сезона на присъединяване в Шампионска лига сините на полусезона са били на второ място с закъснение от 7 точки.
 Левски продава огромната си звезда до дни Обновена
Левски продава огромната си звезда до дни

Нидерландецът не взе участие в днешната подготовка на " сините "

" И тогава междинната посещаемост на домакинските мачове бе 9 хиляди индивида. А в този момент какво? След една загуба и следва сериозен отлив от трибуните. Ще би трябвало доста да работим за смяна на характера на публиката ", съобщи той пред levski365.com.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР