Собственикът на Левски Наско Сираков говори след Oбщото събрание на

...
Собственикът на Левски Наско Сираков говори след Oбщото събрание на
Коментари Харесай

Наско Сираков: Ще накараме Левски да полети!

Собственикът на Левски Наско Сираков приказва след Oбщото заседание на клуба.
 Пресконференция след общото заседание на ПФК Левски АД @@@
" Не съм Астор, с цел да ти кажа. Споделих действителната обстановка, в която се намира Левски. Нищо ново не сме говорили от това, което сме споделяли пред медиите. Аз не мога да кажа на фенските организации да се обичат, само че съм споделил пред тях, че когато става дума за Левски, желая да гледат в една посока. Левски провокира безгранична обич, само че и безгранична ненавист. Клубът има потребност от всеки един почитател. Това, което вършат почитателите в последните месеци, е без аналог в международната история. Шапки долу за тях.
 Пресконференция след общото заседание на ПФК Левски АД @@@
Това, което виждам в последните пет месеца, се вижда в отношението на акционерите, само че това не ме изненадва, тъй като това са хора, които са част от този клуб към този момент доста години. Всички осъзнават, че Левски се намира в най-тежкия миг, само че когато сме всички дружно, ще накараме Левски да полети. Имаме сериозна потребност от спонсорство и рекламодатели. На финалната права сме за част от нещата ", добави още той.

" Ще стартираме сезона. Рано е да се приказва обаче с какви футболисти ще го създадем. Ще приказваме с Георги Тодоров. Подготовката ще стартира с него. Ще се разделим с футболисти, които възнаграженията са им огромни за опциите на клуба в този миг ", разяснява мощният човек в клуба.
 Пресконференция след общото заседание на ПФК Левски АД @@@
" Не ми минава през главата, че Левски ще банкрутира. Нашата позиция не се е трансформирала. Предстоят ни диалози с " Нова ". Със сигурност няма да подпишем контракт, в случай че не се трансформират изискванията. Левски не е изискал една стотинка от това, което взимат другите клубове ", приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР