Собственикът на клуба Адам Сотков увери, че се изчистват задълженията

...
Собственикът на клуба Адам Сотков увери, че се изчистват задълженията
Коментари Харесай

Павел Колев: Поканата от Локо е голямо признание за мен

Собственикът на клуба Адам Сотков увери, че се почистват отговорностите към футболистите
Поканата от " Локомотив " (Пловдив) е огромно самопризнание за мен. Това съобщи новият изпълнителен шеф на " черно-белите " Павел Колев, който е някогашен публицист на " 24 часа " на конференция на клубния стадион. Той добави, че стартира работа в клуб с огромни благоприятни условия, подкрепян от най-верните почитатели в България. Новият началник беше безапелационен, че ще пази ползите на Локо с всички сили. Смята да направи промени, откакто се запознае със чиновниците на клуба и с неговата документи. Ще има и нови хора в екипа. Първият е административният шеф Антон Иванов, който също беше показан пред медиите.

" Важно e като професионален клуб като  " Локомотив " да се развива, да играе по-добре и са генерира доходи. Ще се опитаме да създадем нужната организация за това " сподели още Колев. Той добави, че през вчерашния ден е приказвал със старши треньора Александър Томаш. Предстоят промени в тима и лятната му подготовка. лагерът  на тима  ще стартира на 25 юни. Томаш има контракт за още една година е резервира поста си.

Единият от притежателите на " Локомотив " (Пд) Адам Сотков съобщи, че са му били нужни 4 месеца да откри изпълнителен шеф и се е спрял на Павел Колев поради неговите познания и професионализъм. Шефът на " черно-белите " добави, че е удовлетворен от петото място на тима в приключилия шампионат на Efbet лига. Той разясни, че се подхващат първите стъпки клубът да може да се устоя. За това ще е нужна завършването на градежа на стадиона, налагането на играчи от личната школа и участия в евротурнирите. Другият притежател Христо Крушарски се е заел два построи два терена въз основата в регион " Тракия ". До месец и половина ще се организира Общо заседание на клуба за избор на нови членове на Управителния съвет, увери Сотков.

.Адам Сотков призна, че през миналия сезон е имало забавяния на заплатите. Те обаче се почистват и чужденците към този момент са си получили дължимото. На българите ще бъде платено до края на тази седмица. Шефът добави, че се надяват бюджетът на Локо да остане същия и през новия сезон, само че са вероятни и промени след разискване с Павел Колев.

" Локомотив " (Пд) е подписал нов спонсорски контракт за три години с Winbet. Представителката на компанията Десислава Иванова съобщи, че е удовлетворена от съдействието с " черно-белите " и им пожела триумфи в бъдеще. Тя получи и новия екип на отбора за идващия сезон.

 Валентин Николов от компанията Joma сподели екипите, с които Локо ще играе през новото състезание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР