Собственикът на известната дискотека "Бигъл" Миодраг Крушчич /49/ бе убит

...
Собственикът на известната дискотека "Бигъл" Миодраг Крушчич /49/ бе убит
Коментари Харесай

Мафиотско убийство! Застреляха собственика на известна дискотека

Собственикът на известната дискотека "Бигъл " Миодраг Крушчич /49/ бе погубен нощес в черногорската столица Подгорица, до момента в който седял в градината на ресторант "Палата " с журналистката от вестник "Виести " Йелена Йованович, оповестява вестник "Блиц ".
Висок, наедрял, облечен в черно с качулка и силиконова маска на лицето мъж се доближил към Крушчич изотзад му и изстрелял против него няколко патрона. Ранен, Крушчич се опитал да избяга, само че след два-три метра паднал на тревата. Убиецът се доближил до него и още веднъж изстрелял още няколко патрона, по-късно съумял да избяга. Журналистката е леко ранена в главата от счупено стъкло.
След убийството специфичните елементи за битка с тероризма започнаха да управляват входовете и изходите от Подгорица към Цетине, Никшич, Зета и Златица. Специалните елементи претърсват коли, ревизират лица от интерес за службите за сигурност и правят засилен надзор на придвижването. Полицията счита, че Крушчич е погубен в почистване на сметки сред два черногорски незаконни клана. Крушчич е считан за непосредствен до "шкалярския клан ", който е в спор с "кавачкия клан ". Затова представители на "кавачкия клан " бяха разпитани незабавно след убийството.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР