Собственикът на фирмата доставчик на машините за гласуване „Сиела Норма“,

...
Собственикът на фирмата доставчик на машините за гласуване „Сиела Норма“,
Коментари Харесай

Афера.бг: Собственикът на „Сиела Норма“ кум на Стамен Янев, върнат от Кирил Петков в БАИ

Собственикът на компанията снабдител на машините за гласоподаване „ Сиела Норма “, Веселин Тодоров е кум на Стамен Янев. Последният пък бе върнат в Българска организация за вложения. Янев пък бе върнат на поста от някогашния стопански министър Кирил Петков, който с днешна дата е водач на политическа партия и подкрепящ Румен Радев за президентските избори.

„ Само не разбирам за какво никой не приказва за това, че притежателят на Сиела Норма Веселин Тодоров е кум на Стамен Янев, който бе върнат от Киро Измамата отпред на БАИ “, написа Афера.бг.

От обявата излиза наяве още, че брачната половинка на Стамен Янев работи в „ Хил Клиник “, която също е благосъстоятелност на Веселин Тодоров. Ако връзките са станали прекомерно постави за насочване, още по-интересно е, че Янев и Тодоров са измежду учредителите на партията на Меглена Кунева ДБГ, която бе поверена на Димитър Делчев, през днешния ден пръв покровител на Мая Манолова.

„ Още по значимото в тази ситуация е, че Стамен Янев е съученик от Хасково с Асен Василев и е бил юристът, обслужващ офшорните компании на Василев! “, пишат още от „ Афера “.

Бърза инспекция в регистрите демонстрира, че самият Веселин Тодоров, който от дни обеснява, че вкарва в страната ни 600 машини за изборите, които ще употребява за елементи, има 17 компании, част от които са адвокатска адвокатска фирма, компания за планиране, създаване и внедряване на програмен продукт и софтуерни приложения, както и компании за недвижими парцели.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР