Собственикът на Facebook - Meta Platforms започва да тества инструменти

...
Собственикът на Facebook - Meta Platforms започва да тества инструменти
Коментари Харесай

Meta тества инструменти за печелене на пари в метавселената

Собственикът на Фейсбук - Meta Platforms стартира да тества принадлежности за продажба на цифрови активи и прекарвания в своята платформа за виртуална действителност Horizon Worlds, която играе основна роля в проекта й за основаване на т.нар метавселена, оповестиха от компанията в понеделник

Първоначално инструментите ще бъдат налични за авансово селекциониран набор от консуматори, които основават виртуални класове, игри и фешън аксесоари в границите на платформата на компанията, която е налична посредством очила за виртуална действителност (VR), показват от Meta в своето изказване, предава Ройтерс.

Използвайки един инструмент, тези подбрани консуматори ще могат да продават своите аксесоари или да оферират заплатен достъп до профилирани цифрови пространства, които са основали, споделиха от компанията.

Гигантът в областта на обществените мрежи също по този начин тества стратегия за „ бонус за основатели “ за дребен набор от консуматори на Horizon Worlds в Съединените щати, посредством която ще заплаща на участниците всеки месец за потребление на новите функционалности, които компанията започва.

„ Искаме просто да има голям брой страхотни светове и с цел да се случи това, би трябвало да има доста основатели, които могат да се устоят и да трансфорат това в своя работа “, сподели основният изпълнителен шеф на Meta Марк Зукърбърг в диалог с ранните консуматори, провеждани в Horizon Worlds благодарение на аватари.

Компанията майка на Фейсбук, която промени името си на Meta предходната година, влага съществено във виртуална и добавена действителност като част от пренасочването на напъните си върху метавселената - футуристична концепция за мрежа от виртуални международен, налични посредством разнообразни устройства, където потребителите могат да работят, поддържат връзка и играят.

Horizon Worlds на Meta, обширна VR обществена платформа, и Horizon Venues, която е фокусирана върху виртуални събития, са ранни версии на пространства, сходни на метавселената.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР