Собственикът на Евертън Фархад Мошири се извини на привържениците на

...
Собственикът на Евертън Фархад Мошири се извини на привържениците на
Коментари Харесай

Собственикът на Евертън се извини на феновете след тежкия сезон

Собственикът на Евертън Фархад Мошири се извини на последователите на „ карамелите “, откакто клубът се размина с изпадането в предпоследния кръг от сезона във Висшата лига. Драматичен поврат над Кристъл Палас с 3:2 удължи престоя на мърсисайдци във висшия футболен ешелон на 69 години.

Но този позитивен завършек на сезона за възпитаниците на Франк Лампард не прикри проблемите, които съвсем изпратиха Евертън във второто равнище на британския футбол за първи път от 1954 насам.

Кампанията стартира с спорното предопределение на някогашния управител на Ливърпул Рафаел Бенитес, който бе уволнен едвам 200 дни по-късно, откакто завоюва единствено един от пет турнирни дуела. Докато Мошири не се обърна към испанеца, който поддържа да застане отпред на клуба макар опасенията от управлението, предприемачът призна за неточности.

Сред тях били и тези при прехвърлянията. Евертън се снабди с редица играчи за огромни суми, които след това се оказваха несполучливи, след идването на Мошири на власт през 2016.

„ Бяха направени неточности и поради тях желая да се извиня на всички Вас. Сезонът ни не беше задоволително добър и би трябвало да се оправяме по-добре. Отдадени сме да не повтаряме същите неточности още веднъж, в това число това по какъв начин не всеки път сме харчили умно доста количество пари. Вие ни дадохте невероятна поддръжка, която ни оказа помощ да прескочим трапа, когато имахме потребност, и ние би трябвало да ви отвърнем със същото и да покажем уроците, които сме си взели. Докато не можем да отречем невероятната вечер, когато обърнахме резултата от 0:2, с цел да си осигурим сензационна победа и да подсигуряваме 69-и следващ сезон във висшия футболен ешелон на Англия предишния сезон, това не би трябвало да замаскира обстоятелството, че се представихме под равнището си в един извънредно провокационен сезон. Вие не заслужавахте това отчаяние и боязън през миналата акция “, показа Мошири в отворено писмо до ентусиастите на клуба.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР