Собственикът на една от най-големите мебелни компании в България –

...
Собственикът на една от най-големите мебелни компании в България –
Коментари Харесай

Бившият на Галин иска да е кмет

Собственикът на една от най-големите мебелни компании в България – „ Явор”, оповести публично, че ще се кандидатира за кмет на родния си град Пазарджик. Бизнесменът Благо Солов, който като се изключи че има солидната мебелна верига, е и общински консултант в града, към този момент се впуска в предизборната борба, заяви LUPA.bg. Солов е първият публично издигнал кандидатурата си мераклия за кмет на Пазарджик в идните през октомври локални избори.



Бизнесменът в действителност ще се бори за повторно за поста, откакто преди 4 години съумя да събере 14,58 % от доверието на гласоподавателите в общината. Тогава Солов не съумя да седне на кметския стол, само че обезпечи 4-ма общински съветници в локалния парламент. Името на Солов преди години бе забъркано в лют съкровен скандал. Оказа се, че мебелният необут е формалният спонсор и настойник на фолк звездата и кумир на младежите Галин, който не крие гей ориентацията си. Мебелната къща спонсорира цели 4 видеоклипа на Галин, а Солов не се притесняваше да се появява обществено в компанията на младия артист, на инат на слуховете, напомня LUPA.bg.

Тогава изявления в жълти медии разкриха, че двамата поддържат гей връзка. Благо Солов е фамилен от години, има и наследник. Той в никакъв случай не е коментирал пикантните изявления по собствен адрес, които са обществена загадка в Пазарджик. След като аферата сред милионера и артиста излезе на бял свят, Галин разяснява, че са просто другари, а мебелна къща „ Явор” го спонсорира, тъй като „ шефовете харесват изкуството, което правя”. Оказа се, че Благо Солов спонсорира видеоклип и на различен атрактивен мъж от каталога на „ Пайнер” – Фики, само че очевидно синът на Тони Стораро не се е оказал толкоз плодородно рекламно лице и взаимната креативна активност бързо замря. Междувременно Солов към този момент не поддържа връзка и с тогавашното си протеже Галин.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР