Собственикът на дупнишката фирма Феникс ресурс Кольо Илиев е обявен

...
Собственикът на дупнишката фирма Феникс ресурс Кольо Илиев е обявен
Коментари Харесай

Собственикът на ”Феникс ресурс” е обявен за национално издирване

Собственикът на дупнишката компания ”Феникс запас ” Кольо Илиев е разгласен за национално търсене, заяви БНР, базирайки се на шефа на Областната дирекция на полицията в Кюстендил старши комисар Елиан Стамболийски.
Припомняме, Кольо Илиев беше упрекнат за пожара под виадукта на автомагистрала " Струма " през август предходната година.

Въпреки че паричната гаранция отпада дефинитивно, възбраната Илиев да напуща страната, остава в действие.

По-рано полицията и проверяващи влязоха в офисите на сдружението, с цел да връчат административна заповед за прекъсване работата по депониране на боклуци на площадката край автомагистралата.

Според мнения в града Кольо Илиев е в болнични, а проверяващи служители на реда ревизират в лечебните заведения в града и региона и по лекарските кабинети, с цел да схванат има ли в действителност регистриран обзор или банкет на Илиев с някаква диагноза. Същевременно в Дупница и по някои медии се разяснява, че всички служащи от " Феникс запас " са съкратени.

Протест на служащите в сдружението имаше на 26 август 2019 година Припомняме, че тогава служащите във компанията за боклуци, чийто притежател е обвинен за пожара на Автомагистрала " Струма ", излязоха на митинг в отбрана на началника си. Те издигнаха плакати, на които написа " Кольо Илиев е почтен ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР