Собственикът на Далас Маверикс Марк Кюбан се е притекъл на

...
Собственикът на Далас Маверикс Марк Кюбан се е притекъл на
Коментари Харесай

Собственикът на Далас помага на закъсалия Делонте Уест


Собственикът на Далас Маверикс Марк Кюбан се е притекъл на помощ на бездомния някогашен баскетболист Делонте Уест. Преди към седмица в обществените мрежи се завъртя тревожна фотография на 37-годишния Уест, на която се вижда по какъв начин той проси пари из улиците на Далас.

According to, the NBA, NBPA, Doc Rivers, and Jameer Nelson are offering to help Delonte West.
— Hoop Central (@TheHoopCentral) Кюбан обаче е съумял да локализира страдащия от биполярно разстройство и наркозависим някогашен състезател на Маверикс, като даже е съумял да го свърже с майка му и да го накара да постъпи в клиника за рехабилитация, твърди Шамс Чарания. Посочва се още, че притежателят на Далас е предложил да покрие всички разноски на закъсалия си някогашен състезател.

Delonte West has checked into a rehab facility in Florida after reuniting with his mother in Dallas, per
— Bleacher Report (@BleacherReport)
Уест има 432 мача в НБА в интервала 2004-2012, като е играл в тимовете на Бостън, Сиатъл, Кливланд и Далас. Записва приблизително по 9.7 точки, 2.9 битки и 3.6 асистенции, само че кариерата му в баскетбола оттатък океана трае едвам осем сезона. След това отпътува за Китай, където се състезава една година, а последният му клуб е Тексас Леджендс - дъщерният отбор на Далас Маверикс от Джи Лигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР