Собственикът на Далас Маверикс Марк Кюбан е бил изненадан от

...
Собственикът на Далас Маверикс Марк Кюбан е бил изненадан от
Коментари Харесай

В Далас били изненадани от офертата на Никс за Порзингис

Собственикът на Далас Маверикс Марк Кюбан е бил сюрпризиран от офертата на Ню Йорк Никс да трансферира Кристапс Порзингис. През януари 2019-а Мавс и Никс реализираха съгласие за това латвиецът на премине в Далас дружно с Тим Хардауей, Кортни Лий и Трей Бърк, а към Ню Йорк да потеглят Денис Смит-младши, Уесли Матюс и ДиАндре Джордан.

" Беше доста изненадващо. Случва се в НБА. Беше нещо като договорката за Джеймс Хардън в Хюстън. Той бе сменен от Оклахома в Хюстън и аз се почувствах подразнен, че не са ни го предложили и на нас. Просто нито ние, нито някой различен бяхме в диалозите за него. Случи се с един телефонен диалог и " ракетите " споделиха " да ". Размяната за Порзингис беше нашият телефонен диалог ", разяснява Кюбан.

" Мисля, че Порзингис се нуждаеше от промяна на сцената и откогато го направи, е в действителност свръхестествен ", добави притежателят на Маверикс.

Преди прекъсването на сезона 221-сантиметровият Порзингис записва приблизително по 19.2 точки, 9.5 битки и 2.1 блокирани стрелби, а също така оформи ужасно партньорство със словенския феномен Лука Дончич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР