Собственикът на Чикаго Булс Джери Райнсдорф се защити по повод

...
Собственикът на Чикаго Булс Джери Райнсдорф се защити по повод
Коментари Харесай

Собственикът на Булс за разбиването на отбора: Нямаше как да продължим

Собственикът на Чикаго Булс Джери Райнсдорф се отбрани във връзка решението да освободи или замени огромна част от шампионския тим на " биковете " след триумфа през 1998 година Както е известно, Джордан съобщи в прав текст, че е бил подготвен да преследва седма купа, в случай че му е била дадена опция, само че 84-годишният притежател е бил срещу това.  Джордан: Щяхме да спечелим седма купа

" Имахме щастието да победим Индиана и Юта. Майкъл трябваше да даде всичко от себе си, с цел да успеем. Той ни вдъхна съвсем целия кураж да спечелим тези срещи. Скоти Пипън получи травма в гърба и трябваше да се подложи на интервенция. А Денис Родман бе стигнал до такава степен, че никой към този момент не го устояваше в тима.

Нямаше по какъв начин да продължим със същия тим. Дори и да имаше, уменията им към този момент не бяха на същото равнище. Така че единственото ми несъгласие към поредицата бе, че в действителност трябваше да се сътвори ясно усещане, че всичко е завършило в точния момент ", съобщи Райнсдорф пред The Athletic.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР