Собственикът на Челси Тод Боели има идея да опита да

...
Собственикът на Челси Тод Боели има идея да опита да
Коментари Харесай

Тод Боели ще се пробва да доведе Лео Меси в Челси

Собственикът на Челси Тод Боели има концепция да опита да докара звездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси на " Стамфорд Бридж " през лятото. По всичко проличава, че 35-годишният аржентинец ще си тръгне като свободен сътрудник от " Парк де Пренс " след края на сезона, когато договорът му изтече. Затова американският предприемач желае да се възползва от обстановката и да го убеди да облече синия екип на лондончани, твърди " Футбол Лондон ".

Досега се смяташе, че Барселона е любимец за привличането на Меси. Футболистът също дава сигнали, че е податлив да се завърне в родния си клуб. Проблемът е, че каталунците имат съществени компликации да му обезпечат подобаваща заплата и това може да постави кол в договарянията сред двете страни. Освен това интерес към Меси има и от Саудитска Арабия, въпреки аржентинецът да не е изключително заинтересован от сходен вид.
 Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с " Домът на почитателите "
Сега и Челси наподобява ще се подреди на опашката за подписа му. Проблемът пред " сините " е, че те също не могат да го изкушат изключително. Отборът няма да играе в Европа следващата година, а също така и огромната заплата на нападателя също може да е проблем, защото лондончани не могат да не престават с огромните разходи, в случай че желаят да покрият условията за Финансов феърплей.

Така на този стадий бъдещето на Меси остава нестабилно. В момента той изтърпява наказване, наложено му от шефовете на ПСЖ поради пътуването му до Саудитска Арабия без тяхно разрешение. Това наподобява дефинитивно скапе връзките сред двете страни и по този начин се поставя завършек на разновидността за негово вероятно оставане на " Парк де Пренс ", като нищо чудно той повече да не играе повече за френския първенец до края на сезона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР