Собственикът на Челси Тод Боели е готов да осигури още

...
Собственикът на Челси Тод Боели е готов да осигури още
Коментари Харесай

Челси работи по още четири трансфера

Собственикът на Челси Тод Боели е подготвен да обезпечи още четири нови попълнение на мениджъра Греъм Потър до края на трансферния прозорец. Лондончани към този момент взеха трима играчи в лицето на Беноа Бадиашил, Давид Датро Фофана и Андрей Сантос, само че те очевидно няма да стопират дотук, твърди журналистът Саймън Филипс.

Първата цел на Боели е бранителят на Астън Вила Мати Кеш. 25-годишният десен бек се показва доста мощно на " Вила Парк " след прехвърлянето си от Нотингам през 2020 година. В негово лице на " Стамфорд Бридж " виждат превъзходен вид за заместител на контузения Рийс Джеймс.
 Челси се пробва да вземе френски национал от Бундеслигата Челси се пробва да вземе френски национал от Бундеслигата
Освен това босът на Челси има предпочитание да укрепи тима и с халф, крило и нападател.

За полузащитата главната цел на лондончани е Енцо Фернандес от Бенфика. Португалците обаче се почувстваха афектирани от ниската оферта на британския гранд за този състезател и прекратиха договарянията, като на този стадий наподобява много мъчно те да бъдат обновени.

В предни позиции " сините " имат няколко разновидността. Те имат интерес към Маркюс Тюрам от Борусия (Мьонхенгладбах), чийто контракт изтича. Французинът обаче съобщи, че не желае да напуща " жребчетата " през януари, а ще изчака до лятото, когато ще стане свободен сътрудник.
 Атлетико и Челси се схванаха за Жоао Феликс Атлетико и Челси се схванаха за Жоао Феликс
Друга алтернатива е Михайло Мудрик от Шахтьор, само че той е много по-близо до прекосяване в Арсенал, а и Челси не е податлив да заплати 85 милиона паунда за правата му, каквато цена са сложили украинците.

В последна сметка на " Стамфорд Бридж " наподобява ще дойде Жоао Феликс от Атлетико Мадрид. Вече се появиха информации, че двата клуба са постигнали съглашение и португалецът ще премине чартърен в британския клуб до лятото.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР