Собственикът на Челси Роман Абрамович няма да може да продаде

...
Собственикът на Челси Роман Абрамович няма да може да продаде
Коментари Харесай

Абрамович не може да продаде Челси след санкции от британското правителство

Собственикът на Челси Роман Абрамович няма да може да продаде Челси, откакто бе глобен от държавното управление на Англия. Външният министър на страната Лиз Тръс разгласи, че активите на Абрамович и още седем души са изцяло замразени, като на глобените, измежду които е и Олег Дерипаска, е наложена и възбрана да влизат в страната.

По този метод 55-годишният Абрамович, който предходната седмица разгласи, че се разделя с Челси след близо 20 години като притежател на лондонския клуб, в този момент няма да може да продаде клуба. Санкциите върху Абрамович могат да имат пагубно въздействие върху " сините ". Според Би Би Си Челси няма да може да продава билети за мачовете си или спортни продукти. Собствениците на сезонни билети ще могат да посещават мачовете на отбора, а чиновниците и играчите ще могат да получават заплатите си.

Абрамович купи Челси през 2003 година и под негово управление клубът влезе в най-успешната епоха в своята история. В този интервал лондончани станаха първенци на Англия пет пъти и два пъти завоюваха Шампионската лига.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР