Собственикът на Челси Роман Абрамович е готов да развърже кесията

...
Собственикът на Челси Роман Абрамович е готов да развърже кесията
Коментари Харесай

Абрамович развързва кесията за нападател през лятото

Собственикът на Челси Роман Абрамович е подготвен да развърже кесията за привличане на нов класен нападател през лятото, оповестява " Калчомеркато ". На " Стамфорд Бридж " желаят да намерят подобаващ сътрудник за новата си звезда Тами Ейбрахам. Още през януари това бе главен приоритет, само че по този начин и не се откри подобаващият състезател, който да бъде притеглен, за отчаяние на мениджъра Франк Лампард.

През лятото обаче " сините " приготвят много по-сериозна атака, като са набелязали две съществени цели. Първата е Муса Дембеле от Лион. Французинът е в полезрението и на Манчестър Юнайтед. Очаква се той да няма проблеми с акомодацията на Острова, защото преди време носи екипите на Фулъм и Селтик.

Вторият вид е Лаутаро Мартинес от Интер. Аржентинецът има уговорка за откупуване на стойност 111 милиона евро и Абрамович е подготвен да я заплати. Не е ясно обаче дали самият състезател ще желае да пристигна на " Стамфорд Бридж ", защото се приказва, че той би напуснал " нерадзурите " единствено при оферта от Барселона.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР