Собственикът на Ботев (Пловдив) - Антон Зингаревич, сподели впечатленията си

...
Собственикът на Ботев (Пловдив) - Антон Зингаревич, сподели впечатленията си
Коментари Харесай

Зингаревич: Не съм доволен от старта на сезона

Собственикът на Ботев (Пловдив) - Антон Зингаревич, показа усещанията си след нулевото реми на " канарчетата " против АПОЕЛ в първи двубой сред отборите от втория кръг на квалификациите за Лигата на конференциите.

" Задоволени сме с равенството. Разбира се, имахме упования да спечелим, само че е 0:0, тъй че продължаваме към идващия мач.
 Валентич: Направихме огромна крачка напред
Валентич: Направихме огромна крачка напред

" Спокоен съм, тъй като работим добре "

Имахме шансове да отбележим, само липсваше малко точност. Играчите би трябвало да си повярват малко повече, с цел да влезнат ситуациите. Атмосферата беше страхотна. Това беше най-голямата посещаемост, откогато съм притежател на клуба, имаше над 5 хиляди души. Доволни сме, когато почитателите ни са с нас.

Ако започнеш присъединяване в даден шампионат, то е належащо и да си поставиш цел, другояче няма смисъл. Гледаме обаче мач за мач. Най-важен е идващият мач. И вторият дуел ще е с шансове 50:50, тъй че би трябвало да забележим кой ще има малко повече шанс.

Не съм удовлетворен от старта на сезона, тъй като загубихме два мача, които трябваше да спечелим. Имаше аргументи за това, допускам, само че трябваше да се оправим по-добре. Все отново, тези неща се случват във футбола, тъй че съм убеден, че може да обърнем нещата. Просто би трябвало да спечелим идващия мач и да гледаме оттова насетне ", приключи Зингаревич.
 Капитанът на Ботев (Пд): АПОЕЛ не ни изненада с нищо
Капитанът на Ботев (Пд): АПОЕЛ не ни изненада с нищо

" Най-големият минус съгласно мен е, че Ботев играе мачовете си в Европа в София "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР