Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич разкри, че цели да

...
Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич разкри, че цели да
Коментари Харесай

Антон Зингаревич: Целта ни е Ботев Пловдив да се самоиздържа

Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич разкри, че цели да сътвори бизнесмодел, който да помогне на клуба да се самоиздържа.

На конференция в конферентната зала на стадион " Христо Ботев " руснакът призна, че клубът би трябвало да се намира по-високо в класирането.

" Развълнувани сме за днешния ден, тъй като чакахме над 10 години. Нямам самообладание да видя атмосферата. Надявам се да се получи добър мач. Не сме удовлетворени от позицията на Ботев. Целта ни е да бъдем в топ 3, както беше предишния сезон. Решихме през втората част на сезона да дадем късмет на младите футболисти ", показа той.

Руският предприемач призна, че се постанова да продаде футболисти, с цел да задвижи стремежи за клуба бизнесмодел.

" Клубът е в положителни ръце от финансова позиция. Посещаемостта на стадиона зависи от играта ни. Целта ни е да изградим клуб, който да се самоиздържа. За задачата се постанова да продадем футболисти. Засега името на стадиона остава. Освободих Герман Чистяков, тъй като дилемите му не се случваха както желаех ", добави той.

Собственикът на компанията, която строи стадион " Христо Ботев " Илиян Филипов помоли почитателите за самообладание, поради измененията в клуба.

" Днес ще стане един прелестен празник в град Пловдив. Трябва да създадем по този начин, че Ботев да е измежду челните позиции в Първа лига. Трябва да бъдем там, където ни е мястото, тъй като сме огромен клуб. За мен няма значение дали ще бъда в борда на шефовете. Апелирам почитателите за успокоение, тъй като нищо не става с щракане на пръсти ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР