Собственикът на бордеите BUNNY Ranch Денис Хоф почина на 72-годишна

...
Собственикът на бордеите BUNNY Ranch Денис Хоф почина на 72-годишна
Коментари Харесай

Легендарен собственик на бордеи умря след бурна нощ със суперзвезда на порното

Собственикът на бордеите BUNNY Ranch Денис Хоф умря на 72-годишна възраст, откакто бе открит е безпомощно положение в леглото след луда купонджийска нощ със суперзвездата на американското порно Рон Джереми в неговия обществен дом Love Ranch South. Това разкри шефът на неговия личен състав.

На предстоящите избори за Камарата на представителите Хоф трябваше да се състезава за място в законодателния орган от квотата на републиканците. Порно магнатът е започнал да изгражда своята империя през 1992 година със създаването на Moonlite Bunny Ranch. След това той става собственик на още няколко легални публични домове в щата Невада.


Хоф стана известен през 2002 година, когато HBO излъчи документалната поредица Cathouse, която бе заснета в неговите бордеи. През 2015 година той също издаде книгата " Изкуството на сводника ".


Тялото му е било намерени от Джереми, след като двамата празнували 72-годишния рожден ден на Хоф. " Съкрушени сме. Вчера си беше добре, по време на събитие в рамките на кампанията му ", каза шефът на неговия персонал Зак Хеймс пред MailOnline. " Рон Джереми е отишъл да събуди Денис около 11:00 часа сутринта, но го е заварил мъртъв в леглото му. Сигурно е починал в съня си ", каза още той.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР