Собственикът на английския футболен Челси Роман Абрамович е в Беларус,

...
Собственикът на английския футболен Челси Роман Абрамович е в Беларус,
Коментари Харесай

Роман Абрамович помага в преговорите между Украйна и Русия

Собственикът на британския футболен Челси Роман Абрамович е в Беларус, с цел да сътрудничи в договарянията сред Русия и Украйна, оповестиха от обкръжението на милиардера.

Преди дни в английския парламент бе препоръчано руснакът да бъде подложен на наказания по сходство на родината си, защото е доближен на президента Владимир Путин.

„ Мога да потвърдя, че украинската страна се свърза с Роман Абрамович за подпомагане в постигането на спокойно решение, и че от този момент насетне той се пробва да помогне “, пишат в изказване доближени на олигарха.

„ Предвид обстоятелството какво е сложено на карта, желаеме да ни разберете за какво не сме коментирали обстановката или намесата му “, прибавят от лагера на руснака.

„ Мога да потвърдя, че украинците се опитваха да намерят някого от Русия, който е податлив да помогне в обстановката. Те са в тясна връзка с Роман Абрамович посредством еврейското общество и се обърнаха към него за помощ “, разкри украинският кино продуцент Александър Роднянски.

„ Роман Абрамович се пробва да моболизира помощ за миротворни дейности. Въпреки че въздействието му е лимитирано, той е единственият, който откликна и пое отговорност да опита “, добавя кинотворецът.

BREAKING: Chelsea owner Roman Abramovich is in Belarus trying to help broker a peace deal between Russia and Ukraine, his spokesman said today.

Full story
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР