Собственикът на Amazon Джеф Безос и съпругата му Макензи, които

...
Собственикът на Amazon Джеф Безос и съпругата му Макензи, които
Коментари Харесай

Създателят на Amazon най-вероятно ще трябва да се раздели с милиарди при развода си

Собственикът на Amazon Джеф Безос и брачната половинка му Макензи, които се развеждат, ще би трябвало да поделят поравно имуществото и активите си, насъбрани по време на брака, съобщи БГНЕС.
Според холивудския уебсайт TMZ, двойката, която беше женена в продължение на 25 години, е подала молба за бракоразвод във Вашингтон, а повода е връзка на Безос с по-млада жена - с телевизионната водеща от Fox TV Лорън Санчес. Според локалните закони, при положение на преустановяване на брака, всички взаимно добити парцели се разделят по равно сред съпрузите. Единствената спънка за това може да бъде е предбрачно съглашение, само че съгласно TMZ такова в никакъв случай не е било сключвано сред Безос и брачната половинка му.
Джеф и Макензи, които са надлежно на 54 и 48 години, се срещат при започване на 90-те години в Нюйоркски хедж фонд. Малко след сватбата, те се реалокират в Сиатъл, където предприемачът основава най-големия онлайн магазин в света. Двойката има четири деца.
Според Bloomberg, благосъстоянието на Безос възлиза на 115 милиарда $. Миналата година той беше преди всичко в класацията на най-богатите хора в света съгласно списание " Forbees ". Освен Amazon, чиято капитализация доближи 1 трилион $ предходната година, Безос има аерокосмическата компания „ Blue Origin “, а през 2013 година закупи и вестник „ Washington Post “ за 250 милиона $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР