Собственикът на аматьорския Уортинг Джордж Доуел изрази недоволството си от

...
Собственикът на аматьорския Уортинг Джордж Доуел изрази недоволството си от
Коментари Харесай

Аматьорски английски клуб пита защо Ливърпул ще е шампион, а той не

Собственикът на аматьорския Уортинг Джордж Доуел изрази недоволството си от спирането на сезона и съобщи, че Английската футболна асоциация мери с друг критерий. Преди няколко дни ФА публично разгласи, че всички шампионати под Националната лига няма да бъдат доигравани поради епидемията от ковид.

Според решението изпадащи тимове няма да има, само че няма да има и такива, които печелят промоция. Това директно визира Уортинг, тъй като тимът играе във Висшата дивизия на Истмиън лига и бе напът да се изкачи, печелейки историческа промоция във второто равнище на Националната лига. Това обаче няма да се случи поради анулацията на акцията, което унищожава 27-годишният притежател.

Преди 10 години Джордж Доуел претърпява ужасяваща автомобилна злополука, след която тялото му остава парализирано и животът му се трансформира фрапантно.

" Защо ние не можем да довършим сезона си, а експертите ще го създадат? Всички в тима работиха толкоз старателно. Това са пари, време и старания, хвърлени напразно. Клубът щеше да стигне до най-високото равнище в историята си. Къса ми се сърцето ", съобщи притежателят на клуба пред Daily Mail.

" Промоцията е фантазия, която лишават от ръцете ни. И не разбирам за какво това се разрешава. Трябва да има идентични правила за всички. Но може би в по-горните равнища са забъркани повече пари. Щом на нас не ни разрешават да спечелим лигата си, за какво Ливърпул да завоюва тяхната? И в случай че промоцията нагоре ти обезпечава повече финанси, за какво тогава стопират тъкмо долните равнища? Та ние броим всяка стотинка ", сподели още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР