Собственикът и създател на Фейсбук Марк Зукърбърг се извини пред

...
Собственикът и създател на Фейсбук Марк Зукърбърг се извини пред
Коментари Харесай

Зукърбърг се извини на ЕС за фалшивите новини и личните данни

Собственикът и основател на Facebook Марк Зукърбърг се извини пред европейските депутати за приключването на персоналните данни на потребителите в обществената мрежа и разпространението на подправени вести, предадоха международните осведомителни организации.

“Ние не направихме задоволително да предотвратим инструментите, които вредят. Това се отнася и за подправените вести, външната интервенция в изборите и потреблението на информацията на потребителите”, сподели Зукурбърг.

Той добави: “Ние нямахме толкоз необятна визия за нашата отговорност и това беше неточност, аз скърбя за това “.

Зукурбърг изясни, че има съмнения за събиране на потребителски данни от страна на 200 външни приложения в платформата. Facebook ще влага в изследването на хиляди приложения от началото на абсурда с " Кеймбридж аналитика ".

" От всички проучвания, които вършим и в други сфери, аз чакам, че увеличеното вложение в сигурността и сигурността ще бъде това, което ще бъде с най-голяма доходност ", сподели той и даде обещание, че “безопасността на хората постоянно ще бъде по-важна от увеличението на приходите ".

До края на годината Facebook ще наеме 20 000 чиновници, които да работят по сигурността и сигурността в платформата.

Зукърбърг се опита да увери европейските депутати, че Facebook работи за премахването на нездравословното наличие в платформата.

“Става въпрос за тирада на омразата, гнет, принуждение, тормоз. Цялото това наличие няма място при нас “, сподели той.

Компанията ще трансформира разпоредбите за потребление на обществената мрежна, както и за развиването на изкуствения разсъдък в платформата. Изкуственият разсъдък засича 99% от наличието, което се разгласява от терористичните организации.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР