Собственикът и основен спонсор на ПФК Левски Васил Божков се

...
Собственикът и основен спонсор на ПФК Левски Васил Божков се
Коментари Харесай

Божков: Валери Симеонов и на Перник закара вода, както знаем

Собственикът и главен спонсор на ПФК " Левски " Васил Божков се срещна за повторно с почитателите на тима в границите на три дни. Този път срещата бе отворена за публицисти, които първоначално да задават въпроси. След това репортурите бяха помолени да изоставен и Божков остана единствено с почитателите, с цел да разисква бъдещето на клуба при създалата се обстановка към неговите частни лотарии. Началото на срещата бе излъчено по клубната телевизия " Левски ТВ ".

Божков стартира със следното изказване:

" Днес Агенцията за държавна финансова ревизия (АДФИ) излезе с изказване, че частните
лотарии не са (нарушили) закона. Много от вас го интерпретират, че в случай че бил подобен, в случай че бил онакъв, би трябвало да доплатим 210 млн. лева повече. Законът е подобен, какъвто е, и ние сме си платили всичко по закон. Това е първото. Изявлението на организацията беше ясно и тъкмо. Оттук-нататък може да питате какво ви интересува ".

- Г-н Божков, явно се прави опит да се одържави вашият бизнес. Притеснява ли ви, че може по някакъв различен метод страната да реагира против вас по отношение на днешната инспекция - прокуратура и така нататък?

- Принципно ние сме за правда. Тук има жестоко нарушаване на Конституцията. Не може да се разсъждава по целенасоченост, Конституцията трябав да се съблюдава. Освен това здравето на нацията гледаме (казват вносителите) - взимяме го от един и го даваме на различен. Това дали ще помогне на нацията? А други ограничения от страна на страната? Ако съм нарушил закона...

- Как ще коментирате думите на Валери Симеонов от през днешния ден, че страната няма да остави " Левски " да банкрутира?

- Той Валери закара и вода в Перник, както знаем. И на тях оказа помощ...

 - Имат ли желание почитателите на " Левски " да излязат по улиците на София и по този метод да изразят негодуванието си от решението?

- Попитайте ги, те са тук. Аз беседвам с почитателите единствено за бъдещето на " Левски ". По-скоро съм ги уведомил за следствията от одържавяването на бизнеса ми 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР