Собственик на транспортна фирма от Полски Тръмбеш се оплака от

...
Собственик на транспортна фирма от Полски Тръмбеш се оплака от
Коментари Харесай

Електронна система не отчела внесен данък на собственик на транспортна фирма и изряден платец

Собственик на транспортна компания от Полски Тръмбеш се оплака от следващата неуместна обстановка в страната. Въпреки, че платил още през януари всичките си локални налози, в пункта за годишни механически прегледи в града в понеделник електронната система не отчела заплащанията на Иван Иванов и не позволила камионите му да минат на обзор. Фирмата прави товарни транспорти като транспортира най-вече зърно.
 danazi1  danazi
„Платих всичките си налози за 2018 година.Имам два огромни ТИР-а, за които съм броил общо към 1700 лв. данъци. Системата обаче не ми регистрира платените отговорности!“, оплака се Иванов.

Той незабавно отишъл в „ Местни налози и такси “ в Общината, с цел да разбере какво става. Оттам обаче го уверили, че данъците му са платени и даже издали документ със стикер в увещание за това.Собственикът на транспортната компания незабавно се върнал назад в лицензирания пункт и показал документа, но оттова не го признали.

„ Разбрах от чиновниците, че има и други такива случаи като моя. Системата очевидно дава недостатъци и са връщани и други притежатели на коли, макар, че са се издължили на страната. Аз не знам кой не си е приключил работата, кой си взема единствено заплатката, само че ние плащаме една камара пари за налози, а не получаваме желаната услуга! В момента камионите ми не работят и понасям загуби “, гневи се Иванов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР