Собственик на транспортна фирма е мъжът, загинал при злополука на

...
Собственик на транспортна фирма е мъжът, загинал при злополука на
Коментари Харесай

Транспортен бос е загиналият при жестокия инцидент край пловдивската митница

Собственик на транспортна компания е мъжът, умрял при акцидент на бул. „ Кукленско шосе” в Пловдив по обяд в петък. Мъжът, който е на към 40 години, се е качил върху камиона си, подхлъзнал се е и е паднал отвисоко, оповестява " Монитор ", базирайки се на пловдивската полиция.

Оттам прецизираха, че потърпевшият не е бил прегазен от мотокар.

Сигналът в полицията за трагичния случай бил получен към 12,50 часа на 17 август. „ Става дума за трагичен случай, при който притежателят на компанията е укрепвал товар върху личния си камион, подхлъзнал се е и е паднал”, изясни ст. ком. Атанас Илков.
Падането на предприемача е било от не повече от към 3 метра височина, само че и те били съдбовни за него. При удара в земята си е наранил неприятно главата. Негови сътрудници, които са станали очевидци на случая, незабавно са се обадили на 112 и са повикали кола за спешна помощ. При идването на медиците на мястото потърпевшият към момента е имал витални функционалности и лекарите почнали да го реанимират. Опитите им да го върнат към живота са траяли към 30 минути. Въпреки положените от тях старания, мъжът не издържал и умрял.

Трагедията е станала на територията на транспортен терминал, който се намира наоколо с Митница - Пловдив. На този терминал престояват за изчакване камиони, които би трябвало да бъдат разтоварени.

По случая Инспекцията по труда е почнала инспекция, осведоми шефът й в Пловдив инж. Атанас Чернаев. Резултатите от инспекцията ще станат ясни идната седмица.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР