Собственик на текила бар подаде молба за смяна на статута

...
Коментари Харесай

Текила бар се регистрира като църква, за да избегне COVID ограниченията |

Собственик на текила бар подаде молба за промяна на статута на заведението си в черква, с цел да заобиколи строгите ограничавания, свързани с ковид в Обединеното кралство, съобщи " Ню Йорк пост ". 

34-годишният Джеймс Аспел разгласява фотоси на формалното си заявление, с цел да направи коктейл-бара си " 400 Rabbits Tequila and Mezcal Cocktail Bar " в Нотингам публично място за срещи за религиозно поклонение.

Формулярът за вписване на Църквата на четиристотинте зайци е изпратен по пощата. За да бъде утвърден обаче, се нуждае от хора, които да се записват и да кажат, че са част от неговата конгрегация и заявяват, че са " вярващи в зайците ".

" На местата за поклонение им е позволено да са отворени, по тази причина си помислихме за какво пък да не се захванем с вяра! ", изясни Аспел във Facebook профила си. 

" Не може да е толкоз мъчно, нали! " добави той и даде обещание " събиране всеки ден до късно ".

Аспел сподели пред Nottinghamshire Live, че въпреки и да е почнал на смешка, " става дума за съществено нещо ". Той изясни, че гневът му е от " лицемерието " за строгите ограничавания, които съгласно него несправедливо наказват питейните заведения.

Той признава, че даже в случай че молбата му за " храм " бъде утвърдена, евентуално няма да му бъде разрешено да сервира алкохол. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР