Собственик на смесен магазин, залял улица в Мизия с фекалии,

...
Собственик на смесен магазин, залял улица в Мизия с фекалии,
Коментари Харесай

Бизнесмен от Врачанско заля улица с фекалии, натопиха го и за изхвърляне на развалено месо

Собственик на разбъркан магазин, залял улица в Мизия с фекалии, бе натопен и за изхвърляне на развалено месо, научи организация BulNews. Сигналът е подаден в районната ревизия по околната среда и водите във Враца.
Гневен гражданин на града изпратил тъжба на е-поща на екоинспекцията, че предприемачът е залял ул. „ Георги Димитров “ с химично нечисти и битово-фекални отпадъчни води. Мъжът обяснил, че изпражненията се изливали от магазин на улицата. По негови думи, в това време притежателят на обекта изхвърлял месо и месни произведения с изминал период на валидност в контейнерите за битови боклуци.
Инспекторите незабавно отишли на инспекция и открили, че била станала повреда с тръба, отвеждаща битово-фекални отпадъчни води към съществуваща шахта. Виновникът направил пречистване на тръбата благодарение на профилирана техника и по този начин изпражненията се озовали на улицата.
Като видял стичащата се по пътното платно скотщина, натопеният незабавно почнал да почиства замърсяването с дезинфекциращи препарати.
Екоинспекторите ревизирали и всички контейнери за отпадък и не разкрили на никое място месо и месни произведения с изминал период на валидност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР