Собственик на ресторант в Бяла е стрелял с пищов до

...
Собственик на ресторант в Бяла е стрелял с пищов до
Коментари Харесай

Стреляха по Дебора в кръчма и й срязаха крака с нож! Причината – задявала любовник на омъжена жена

Собственик на ресторант в Бяла е стрелял с пищов до фолкпевицата Дебора , ожали се самата тя, разбра HotArena .

Тя имала концерт в градчето, а по-късно отишла в заведение да хапне с другари. „ Поръчахме си храна и разговаряхме между тях, нещо изцяло обикновено, не сме вдигали звук. Мъжът от прилежащата маса ме заприказва, започнахме да дискутираме разнообразни тематики, той беше дружно с дребното си момченце. И те, също като нас, чакаха ястията си. Малкият беше доста гладен, а масата до нас бе засипана с храна, която никой не докосваше. След като открих, че непознатият мъж се познава с хората до нас, ги помолих за една от порциите, която щяхме да върнем незабавно откакто поръчката дойде, минути по-късно настъпи ужасно меле “, споделя Дебора пред „ Телеграф “.

Непознатият за Дебора се оказал любовникът на шефката на заведението. Без да подозира за интимните им връзки певицата разговаряла с него, до миг, в който собственичката почнала да я наскърбява и псува пред погледите на останалите.

Не разбрах какво се случи. Започна да ме псува и назовава с ужасни думи. Станах и попитах: „ Какъв ви е казусът? “. В този миг 40-годишната жена взе цялостна чаша с вино и я лисна в лицето ми, незабавно отреагирах и без да усетя, към този момент я удрях с шишето от вода в главата. Товага настъпи същински смут. Мъжът й, който стана очевидец на това, застана на нейна страна, въпреки тя да подвигна абсурда поради любовника си. Скочи ми на пердах дружно с брат си. Към тях се причисли и 17-годишния му наследник, който се ускори право към мен “, споделя още певицата.

Допълва, че в този миг притежателят извадил револвер  гръмнал във въздуха. По-късно я нападнал с нож, срязал крайници й и бликнала кръв. Заплахите траяли и в обществената мрежа по-късно, само че Дебора нито си извадила здравно, нито е подала тъжба в полицията.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР