Собственик на магазин за тютюневи изделия в белгийския град Шарлероа

...
Собственик на магазин за тютюневи изделия в белгийския град Шарлероа
Коментари Харесай

Собственик на магазин помоли грабители да минат по-късно и те се съгласиха ... два пъти!

Собственик на магазин за тютюневи произведения в белгийския град Шарлероа претърпя нахлуване на грабители. Но случилото се наподобява повече на смешка,която е завършила в последна сметка със задържането на обирджиите, написа Би Би Си, представен от Блиц.

По средата на деня в магазина на на Дидие влезнали шестима души и поискали оборота. Но тъй като парите се оказали малко, притежателят помолил грабителите да минат по-късно денем. Може да ви се коства необикновено, само че те се съгласили. " Казах им, че в този момент е 15:00 часа, не е най-хубавото време за обир на магазин. В момента могат да вземат към 1000 $, само че вечерта парите ще са много повече ", споделя Дидие. 

Собственикът естествено позвънил в полицията, а органите на реда на собствен ред не вярвали, че крадците ще са толкоз глупави, че да се върнат. Въпреки това, въпросните се върнали към 17:30 часа. Мъжът им споделил, че към момента краят на работния ден не е настъпил и мъжете още веднъж се съгласили да почакат още час. В последна сметка нападателите навестили магазина за трети път, само че този път били посрещнати от служителите на реда. Сред нарушителите е имало и малолетен. 

" Приличаше на комедия. Сега тях ги назовават най-лошите обирджии на Белгия ", споделя Дидие. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР