Собственик на магазин за тютюневи изделия в белгийския град Шарлероа

...
Собственик на магазин за тютюневи изделия в белгийския град Шарлероа
Коментари Харесай

Собственик на магазин помоли грабители да минат по-късно и те се съгласиха ... два пъти!

Собственик на магазин за тютюневи произведения в белгийския град Шарлероа претърпя нахлуване на грабители. Но случилото се наподобява повече на смешка,която е завършила в последна сметка със задържането на обирджиите, написа Би Би Си.

По средата на деня в магазина на на Дидие влезли шестима души и поискали оборота. Но понеже парите се оказали малко, собственикът помолил грабителите да минат по-късно през деня. Може да ви се струва невероятно, но те се съгласили. " Казах им, че сега е 15:00 часа, не е най-доброто време за грабеж на магазин. В момента могат да вземат около 1000 долара, но вечерта парите ще са доста повече ", разказва Дидие.

Собственикът естествено позвънил в полицията, а органите на реда на свой ред не вярвали, че крадците ще са толкова глупави, че да се върнат. Въпреки това, въпросните се върнали към 17:30 часа. Мъжът им казал, че все още краят на работния ден не е настъпил и мъжете отново се съгласили да почакат още час. В крайна сметка нападателите навестили магазина за трети път, но този път били посрещнати от полицаите. Сред престъпниците е имало и непълнолетен.

" Приличаше на комедия. Сега тях ги наричат най-лошите обирджии на Белгия ", казва Дидие.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР