Собственик на чисто ново Audi RS7 вдигна 187 мили/ч (301

...
Собственик на чисто ново Audi RS7 вдигна 187 мили/ч (301
Коментари Харесай

Аяз реши да се изфука пред аверите с нова кола и вдигна 300 км/ч, за да избяга на ченгетата

Собственик на чисто ново Audi RS7 подвигна 187 мили/ч (301 км/ч) в опит да се изплъзне от полицията в окръг Джонстън, щата Северна Каролина, оповестява телевизионният канал WRAL. Патрул погнал бързака, откакто го засякъл да кара с доста повече от ограничаването от 65 мили/ч (105 км/ч).


Вместо да спре обаче, водачът на RS-седмѝцата настъпил газта до дъно и съвсем съумял да доближи декларираната от производителя оптималната скорост на фастбека от 305 км/ч.

За да не свърши преследването трагично, служителите на реда решили да спрат нисколетящото Audi с лента с шипове, които работят като вентили и изпускат въздуха от гумите с безвредно и следено движение, само че проектът им не сработил.

Водачът забелязал клопката и се опитал да го избегне, вследствие на което изгубил надзор над ръководството и изхвърчал от пътя със скорост над 100 мили/ч (161 км/ч).

Зад кормилото се оказал 39-годишният Аяз Наим Ансари от щата Мериленд, който обяснил на един от пристигналите пожарникари, че купил колата ден по-рано и бързал към курорта Мъртъл Бийч, Южна Каролина, "за да се изфука пред приятелите ".

При случая няма потърпевши. Ансари бил задържан по обвиняване в нарушавания на разпоредбите за придвижване на пътищата, опит за бягство, непокорство на полицейски чиновник и трафик на опиат или хероин. По-късно мъжът бил освободен под гаранция от $125 000 (€105 413).

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР