Собственик на бизнес в обхванатия от престъпност Оукланд, Калифорния, каза,

...
Собственик на бизнес в обхванатия от престъпност Оукланд, Калифорния, каза,
Коментари Харесай

Колата на местната жителка на Оукланд е била разбивана толкова много пъти, че сега тя оставя прозорците свалени, за да избегне счупено стъкло

Собственик на бизнес в обхванатия от престъпност Оукланд, Калифорния, сподели, че е имала колата е разбивана толкоз доста пъти, че в този момент оставя прозорците си свалени, с цел да не счупят крадците стъклото, когато колата й неизбежно бъде открадната.

Сузане Лой, която ръководи The Coffee Mill на Grand Avenue през последните 27 години, сподели, че не харесва закононарушенията, на които става очевидец на улицата пред нейното кафене, Daily Mail докладвани.

В допълнение към нейното кафене, което тя сподели, че е било разрушено три пъти за шест месеца, се твърди, че маскирани крадци чупят прозорци на коли пред бизнеса й няколко пъти седмично.

„ Когато Паркирам колата си извън, оставям прозорците задоволително спуснати, с цел да прокарате ръката си и да я отключите, с цел да не строшат стъклото “, сподели тя пред Daily Mail.

Лой сподели, че счита, че това е по-добра опция, в сравнение с да сменя счупения си прозорец на колата всякога, когато това се случи. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР