Собственик на бизнес, който е нов в идиличен крайморски град

...
Собственик на бизнес, който е нов в идиличен крайморски град
Коментари Харесай

Местните жители на Корнуол се ядосаха, след като новият собственик боядиса магазина си в ярко синьо и „прави града да изглежда като Бенидорм“

Собственик на бизнес, който е нов в идиличен приморски град в Корнуол, провокира скандал, когато боядиса магазина си в синьо.

Сейнт Айвс е прочут със своите боядисани в бяло къщи и магазини, гранитни камъни и покрити с мъх покриви. Когато новият притежател на магазин за фотоапарати пое ръководството, той реши да оформи външната страна в жив наследник цвят - за огромно оскърбление на локалните поданици.

Въпреки това, защото той не е изискал позволение за градеж за пребоядисването, градският съвет също се намеси в дебата. Няколко души разискаха новия цвят на локална страница във Фейсбук.

Един смутен локален сподели: „ Какво, по дяволите, са създали със остарелия магазин за фотоапарати? Как, за бога, това минава обмисляне? " Друг сподели, че това не е най-хубавият избор на цвят за региона, добавяйки: " Това е непоносимо. Стърчи като ушит палец. Започва да наподобява на Бенидорм. “

Съветникът от Сейнт Айвс Корнуол Андрю Мичъл сподели, че градският съвет се е срещнал с новия с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР