Собственичката подозира мъж, с когото е живяла С екипа на

...
Собственичката подозира мъж, с когото е живяла С екипа на
Коментари Харесай

Колата на жена от Ловеч осъмна със забита в тавана кирка

Собственичката подозира мъж, с който е живяла

С екипа на NOVA се свърза Адрияна Асенова от Ловеч. Тя е подавала тъжби в полицията с желанието да получи ограничаваща заповед за мъж, който тя подозира, че ѝ основава неприятности.Отскоро колата на Адрияна е със забита кирка. На гангстерски език това значи предизвестие. Как разчита постъпката, в ефира на „ Здравей, България " описа обезпокоената жена.

„ Засега не съм получила подпомагане от полицията. Вчера открих, че в тавана на колата ми е забита кирка. Чувствам се застрашена, застрашено е и фамилията ми по този метод ", показа Асенова.

„ Бях се обърнала към съответните управляващи, само че те не започнаха нищо до този миг, а съм подала две тъжби до прокуратурата ", сподели още тя.

Жената подозира, че зад случилото се стои мъжът, с който е живяла на фамилни начала. „ Той стартира да ме заплашва и да ме преследва. Ставала съм жертва на душевен и физически тормоз по всевъзможен мотив ", уточни още Адрияна.

Тя изясни, че мъжът е имал престъпни прояви и макар подадените тъжби против него не са подхванати дейности. Властите отказвали да ѝ бъде издадена ограничаваща заповед към този момент повече от година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР