Собственичката на Хартс е предупредила играчите на отбора, че ще

...
Собственичката на Хартс е предупредила играчите на отбора, че ще
Коментари Харесай

Шотландски клуб взема радикални мерки, ако играчите не намалят заплатите

Собственичката на Хартс е предизвестила играчите на тима, че ще им спре заплатите изцяло, в случай че до 31-ви март не одобряват месечните им хонорари да бъдат орязани с 50%.

Ан Бъдж е написала писмо до футболистите, с което ги известява за възможното налагане на крпната мярка. Клубът ще изпусне доходи на стойност 1 милиона паунда в идващия месец и собственичката е декларирала в прав текст, че клубът може да оцелее единствено в случай че бъдат съкратени разноските през идващите няколко месеца.

"Причината да вземем тези ограничения е тъй като имаме потребност да съхраним парични запаси за идващите месеци. В момента сме изправени пред 6 месеца работа в безусловно нетрадиционни условия ", стартира изказването й.

"Всички знаем, че евентуално ще се стигне до сходни последствия, по тази причина би трябвало да действаме отрано, вместо да чакаме знамение или страната да ни избави ", приключи Бъдж.

До момента наставникът на отбора Даниел Щендел е декларирал подготвеност да работи без пари в този интервал, до момента в който нападателят Стивън Нейсмит е приел намаляването на възнаграждението му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР