Собственичката на салона Гери Славкова пристигна с лъскава бяла лимузина,

Собственичката на салона Гери Славкова пристигна с лъскава бяла лимузина, ...

G beauty studio със заявка да се превърне в новия топ салон на София.Собственичката на салона Гери Славкова пристигна с лъскава бяла лимузина, придружавана от целия екип на салона. Гери беше обърнала специално внимание на своята визия, която беше изискана и модерна.

На откриването присъстваха над 100 души. Много лица от българския хайлайф също уважиха топ събитието, сред които:

Гери Славкова се беше погрижила нежната част от гостите да се почувства наистина специално. Всяка една от дамите получи уникален подарък - комплимент от салона.

"G beauty studio by Gery Slavkova" предлага всички услуги, необходими на една жена, за да изглежда и да се чувства по-красива и по-щастлива. Салонът залага на истинския професионализъм на служителите си и на разнообразието и качеството на услугите.

Не на последно място обаче, "G beauty studio by Gery Slavkova" залага и на уникалния по рода си дизайн, съчетаващ черния цвят с кралското златисто. Всички мебели са златни и изключително изискани.

"G beauty studio by Gery Slavkova" вече отвори врати за посетителите си и обещава да се превърне в новия топ салон за красота на София.

Източник: blife.bg