Собственичката на обесеното в Раковски куче Анка Маринова не изпитала

...
Собственичката на обесеното в Раковски куче Анка Маринова не изпитала
Коментари Харесай

Циганката Анка, убила куче, заяви нагло: Мое е, аз решавам, аз го беся!

Собственичката на обесеното в Раковски куче Анка Маринова не изпитала никаква жалост, когато направила грозното закононарушение. На 27 юни сутринта го убива, тъй като се ядосала, тъй като, по думите й, то е изяло кокошките й.

„ Аз съм зооинженер по обучение. Много обичам животните “, сподели със сълзи на очи съседката Пенка Андонова, пред чиято къща е обесено животното. По думите ѝ, тя почнала да се кара на Анка да смъкна кучето, само че ромката декларирала, че няма скоро да го смъкна.



„ Кокошките ми задуши. Пет части. Хрумна ми да го обеся. Аз вземам решение, аз го беся “, съобщи изрично Анка.

Решила да не го прави на дървото пред нейната къща, а пред съседската. Причината е, че дървото на улицата е по-ниско, а това в нейния двор – прекомерно високо: „ Виж какъв брой е високо, аз не мога да я стигна, то кучето ще ме изяде. Ако бях протегнала ръка тука, щях да го обеся в моята къща, че да не ме види, но аз не можах да стигна тука на моето дърво”.

Призна, че единственото, което е изпитала, било гняв, не и страдание.



Сигнал до полицията не е подаден. Оттам се самосезират от обява в обществените мрежи. 3 часа след закононарушението Анка е арестувана, прави цялостни признания и малко по-късно е освободена.

„ Непосредствено откакто сътрудниците завършиха работа по случая, я освободиха. Има няколко дребни деца, за които в случай че я бяхме задържали, нямаше кой да се грижи”, изясни ст. комисар Атанас Илков – шеф на ОД на МВР-Пловдив.

Анка споделя, че се е грижила добре за кучето до този миг. То не било нападателно. „ Съжалявам, че го направих все още, за кучето, скърбя го, но в яда, когато ми прави такава бедност у дома, в яда не скърбя “, съобщи тя.

На въпрос какво е направила с натрупа тя отговори: „ Ами изхвърлих го. Какво? Да го съживя ли? “

По случая е формирано досъдебно произвеждане. За закононарушението в закона се планува от 1 до 3 години затвор и санкция от 2 до 5 хиляди лв..

Местните хора не подали сигнал в полицията, защото считали, че няма да му извърнат внимание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР