Собственичка на магазин от пловдивското село Избеглии чака правосъдие вече

...
Собственичка на магазин от пловдивското село Избеглии чака правосъдие вече
Коментари Харесай

Магазинерка пропищя: Обраха ме три пъти, крадецът се разкарва като холивудска звезда

Собственичка на магазин от пловдивското село Избеглии чака правораздаване към този момент 9 месеца. Албена Александрова се свърза с „ Марица “, с цел да опише за апаш, който се разкарва свободен из обитаемото място, макар че всички са пропищяли от него. Самият той е посягал на магазина й няколко пъти, само че последици за него към момента няма.

„ Имам хранителен магазин с топла точка в центъра на село Избеглии. За 4 дни ни обраха тъкмо 3 пъти. Нямахме сот, крадецът е влезнал през вратата “. Обадихме се в полицията, направиха следствие. Имахме една банкнота от 20 паунда, която беше закачена на картина. Момче от селото с име Живко се хвалило с банкнотата в селската механа, като по този начин се е издало. Ние помогнахме на 100 % да се открие причинителя. Резултат обаче към момента няма “, разяснява възмутено Александрова.

Крадецът е отмъкнал стока за 1800 лева, включително цигари, алкохол и хранителни артикули като колбаси и луканки. Част от стоката е открита в дома на брат му. По думите на Александрова, цялото село е пропищяло от деянията на Живко, който през годините е правил всевъзможни пакости, в това число запалване на навеси.

„ Всички не могат да се оправят с него, тъй като сякаш имал психологично заболяване и надали не него хващал закона. Може ли при разкрито закононарушение да чакаме близо година. Как може да се осъди един потвърден апаш в България? Щом се работи толкоз постепенно по случая, несъмнено ще отнеме епохи пък, в случай че би трябвало да го търсят откакто се потвърди виновността му “, разяснява собственичката на магазин в село Избеглии.

„ Сега крадецът се разкарва като холивудска звезда в селото Казва: „ Аз съм вманиачен, както ще ми създадат, бе “. Това ме нервира. Работих в чужбина, с цел да спестя пари и да върша нещо. Сега някой ме обира толкоз пъти, а аз би трябвало да заставам като малко наакано дете в профил. Това е ненормално “, счита Александрова.

И добави, че не важи оправданието „ българска работа “. „ Всичко е ясно и тъкмо като закони и процедури, само че някой някъде по веригата стои, нищо не прави и ленува “, разяснява още тя.

Министерство на вътрешните работи: Работата по случая е дейна и не е серпантина

Репортер на „ Марица “ се обърна към пресцентъра на полицията по случая. От там разясниха, че се работи интензивно по случая и че Александрова би трябвало да е спокойна. „ Към момента текат периоди за експертизи, събира се и друга документи. Когато този стадий завърши, материалите ще бъдат импортирани в прокуратурата. Всичко това обаче лишава време и избрани периоди. Не е спряна работата по този случай “, увериха от пловдивската полиция.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР