Собственичка на бар в американския щат Джорджия намери интересно решение,

...
Собственичка на бар в американския щат Джорджия намери интересно решение,
Коментари Харесай

Собственичка на бар с интересно решение, за да плати на персонала

Собственичка на бар в американския щат Джорджия откри забавно решение, с цел да заплати на освободените от работа чиновници.

Дженифър Нокс, която е притежател на The Sand Bar в Тайби Айланд, взема решение да смъкна хилядите банкноти от по един $, които стоели по стените на заведението й и да ги даде на своите чиновници, които са без работа, откогато ограниченията против ковид доведоха до затварянето на бара.

Нокс споделя пред новинарския канал WTOC, че клиентите постоянно записвали някакъв техен спомен от бара върху банкнота от 1 $, след което е закрепяли на стената, което допринасяло за една в действителност неповторима атмосфера в заведението.

Откакто COVID-19 се трансформира в пандемия обаче, барът, който Нокс управлява дружно със своята майка, не основава мемоари.

В края на март на собственичката й хрумва концепция.

“Ние безусловно разполагахме с пари по стените и с доста свободно време, ” споделя Нокс. “Няма по-идеално време от в този момент, с цел да се отблагодаря на моите хора. ”

Малко по-късно петима доброволци прекарват три дни и половина в събаряне на банкнотите от стените, осведоми CNN. След това е нужна още седмица и половина за почистването и преброяването им. Когато всичко завършва, се оказва, че парите са общо 3 714 $.

Част от клиентите на бара схващат за щедростта на Нокс и вземат решение да дарят в допълнение средства, с което сумата нараства до 4 104 $, които ще бъдат разграничени сред чиновниците й. Тя споделя пред CNN, че е съумяла да даде на четирима бармани и двама музиканти по 600 $ на човек. /profit.bg/
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР