Собствената 24-часова филмова телевизия на VIVACOM - VIVACOM Arena, вече

...
Собствената 24-часова филмова телевизия на VIVACOM - VIVACOM Arena, вече
Коментари Харесай

VIVACOM Arena с изцяло нов облик от днес

Собствената 24-часова кино телевизия на VIVACOM - VIVACOM Arena, към този момент ще излъчва цялото си наличие във FULL HD качество. Промяната е част от цялостното обновяване на програмата, която от 1 ноември към този момент е с ново лого и напълно нов образ.

Ребрандингът на малкия екран носи със себе си голям брой промени и усъвършенствания, които ще дадат на феновете си ново и по-добро кино прекарване. 

VIVACOM Arena е единствената в България, която не прави спирания за търговски реклами, а в този момент към този момент ще бъде и интерактивна. Съдържанието на канала ще бъде налично до 24 часа обратно с функционалност ТВ Архив, а функционалността ТВ Пауза ще дава опция за слагането на пауза до 2 часа обратно. Продължава излъчването на обособена позиция с функционалността Delay TV, която разрешава забавянето на програмата с 1 час.

Освен с промени в наличието и функционалностите, каналът идва и с усъвършенстване на образния си образ. Новото лого е направено с акцент върху наличието и интерактивността на канала, а телевизионната опаковка и образната еднаквост са въодушевени от най-модерните трендове, ориентирани към по-голяма публика и с по-разнообразни усети за кино наличие.

Музикалното оформление е композирано от потвърдили се експерти като Виктор Стоянов, пишещ кино музика даже и за холивудски продукции.

За мен, за теб, за нас – в новия слоган е подбрана философията на канала да предлага качествено и забавно наличие за цялото семейство. Телевизията ще зарадва феновете си с нови жанрове и по-голямо многообразие от вълнуващи сериали („ Червеният път “ и „ Клиника Надежда “, които са премиерни за България), кино министър председатели, писмено кино (научно-популярно наличие от най-големите производители на сходно наличие, автобиографии на звезди и др.), анимация (трите елементи на „ Снежната кралица “, „ Две опашки “, „ Замбезия “, „ Открадната принцеса “ и др.), както и ново български кино („ XIIа “, „ Лазар “, „ Сбогом, мамо “, „ Каръци “ и др.).

VIVACOM Arena във Full HD качество ще се излъчва за всички клиенти на телекома, които досега са имали достъп до канала като част от техния ТВ пакет. VIVACOM Arena е налична във всички тв платформи на VIVACOM за сателитна, интерактивна и мобилна телевизия TV GO.

Видео за новата VIVACOM Arena: https://youtu.be/1diq81o4LEU
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР