Сняг заваля по пътищата в Стара планина и в Родопите.

...
Сняг заваля по пътищата в Стара планина и в Родопите.
Коментари Харесай

Сняг покри пътищата в Родопите, камионите слагат вериги

Сняг заваля по пътищата в Стара планина и в Родопите. Шофьорите на камионите се наложи даже да поставят вериги. За това осведомят водачи, които се движат по маршрута.

Според дежурната част на регионалното пътно ръководство в Смолян, измерената снежна завивка там е към 3 см, като сняг вали в регионите на Пампорово и Рожен. На този стадий няма сигнали за закъсали коли. Областното пътно ръководство е в подготвеност да реагира. Но водачите се оплакват, че тук-там в региона на Пампорово има хлъзгави сектори и колите сервират, предава Народоосвободителна въстаническа армия.

Усложнената конюнктура се резервира и на следващия ден, защото преди обяд и към обяд са вероятни валежи даже и от сняг в Североизточна и в Предбалкана. Сутринта температурите ще бъдат извънредно ниски и е евентуално да има замръзване по планинските проходи, по тази причина бъдете деликатни, в случай че пътувате в планината.

Следващата порция превалявания ще стартира от неделя вечерта и през идната седмица чакаме по-значителни снеговалежи в огромна част от страната.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР